Pénzkeresés az Interneten

Mivel mindenhonnan az jön, hogy a neten lehet pénzt (is) keresni, így leirom ahogy megpróbáltam és mire jutottam.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Feedburner

Iratkozz fel a blogra emailben:

Delivered by FeedBurner

Használd ki a lehetőségeket!

2007.07.22. 00:06 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pénzkeresés pénz pont kattintás böngészés kredit gyüjtés

Ha már benne vagy a mókában akkor 3 féle siteot ismertél meg, az első a sokcentes, a második az adbux féle és a harmadiknak most adok egy nevet, a "bonyolult". Mert annyi minden van fent, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Ilyen site például a clixncash, ranos, clicktopsites, fastpay stb.

Itt vannak egyéb lehetőségek is, pontgyüjtés. Ez egy nagyon jó dolog mert ugye ha van saját siteod, vagy ismerősnek olyan weboldala amire ráfér némi forgalom, vagy látogató akkor nyomd be a siteot a hirdetések közé. Menj keress pár pontot és konvertáld át arra amire csak akarod.

Egy példán bemutatom mire is gondolok, ott a clixncash, namost itt az earnings areaban vannak a pénzgyüjtési és pontgyüjtési lehetőségek, tehát ha már végigmentél a fizetős oldalakon akkor menj végig a pontokon is, sőt a surf oldalakon is mert mindenhol más és más mennyiségü kreditet kapsz. Érdemes, mert ha összejött egy nagyobb mennyiség akkor napi szinten tudod hozzáadni a siteodhoz a pontokat és igy el tudod osztani a látogatók arányát. Tehát lényegében ingyen reklámot tudsz gerjeszteni a saját oldaladnak, hiszen csak pár másik oldalt kell megnézzél.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkereses.blog.hu/api/trackback/id/tr78122709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása