Pénzkeresés az Interneten

Mivel mindenhonnan az jön, hogy a neten lehet pénzt (is) keresni, így leirom ahogy megpróbáltam és mire jutottam.

Naptár

augusztus 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Feedburner

Iratkozz fel a blogra emailben:

Delivered by FeedBurner

Bux.to fizetett

2007.12.01. 17:10 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: buxto bux.to

Szeretek tévedni, mert ha tévedek akkor az azt jelenti, hogy fizettek a siteok, úgyhogy most bevallom becsületesen tévedtem buxtoval kapcsolatban. Mert fizetett, igaz, hogy augusztusban nyomtam rá utoljára a request payoutra, és azóta nem tudtak fizetni. Most megtörtént, több mint 3 hónap után. Ez is valami, szóval egyelőre még nem vagyok benne teljesen biztos, hogy legközelebb is fizetni fognak, de most fizettek, ez számit. Már megyek is ebayre és rendelek valami CD-t belőle.

Feketelista

2007.10.03. 01:57 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: feketelista

Rég nem írtam, de újra itt vagyok, következzen a feketelista, hiszen már hónapok rendelkezésre álltak a fizetésre, ha valamelyik fizet, akkor kihúzom, a szám mellette az, hogy mennyivel tartoznak:

  1. Bux.to, 1x <-- fizetett végül vagy 4 hónap után
  2. Prosperousboom, 1x
  3. Crash Cash, 4x!!!
  4. Inspiremarrow, 1x

Valószínűleg a Bux.to-n elég sokan felkapják majd a fejüket (vagy a vizet), de érdekes üzletpolitikát folytatnak, hiszen hirdetik, hogy mennyit fizettek ki, ráadásul még adnak is a kattintás után pénzt. De nekem, nem bírnak kifizetni 11 dollárt, közben pedig másoknak 100 dollárokat fizetnek.

A másik amiért a Bux.to felkerült az, hogy fizetős linkben gyalázza Adbuxot, mindenki látta a linket aki mostanában kattintgatott, az állt benne, hogy Adbux scam, és nem fizetnek. Ez szerintem lejáratás, bár Adbuxba későn szálltam be és nem értem el még a kifizetéshez kellő pénzt, részben mert nem is kattintottam, de pont Bux.to gyalázkodik, mikor ők sem fizetnek? Ha fizetnek ígérem visszavonom ezen kijelentéseimet.

Az első kifizetés

2007.09.10. 18:55 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pénzkeresés pénz kattintás böngészés clixmedia kifizetés

Clixmedia beváltotta amit igért, 3 napon belül a 3. napon utalta paypalra a pénzt, méghozzá 6.22 dollárt, most az elöbb jött meg. Nem hivom le paypalról mert ugye azért pénzt kérnek, méghozzá 250Ft-ot ugye 15 000Ft alatt (vagy 270? már nem emlékszem fejböl) de a lényeg, hogy 6.22-ből máris lenne 5 dollár, inkább majd a következő vásárlásnál 6.22-vel kevesebbet fognak levonni a bankszámlámról.

Tehát az első megjött, becsületére clixmedianak aki valóban fizet és valóban beváltotta az igéretét!

Reklámok hasonlósága

2007.09.10. 01:54 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pénzkeresés pénz kattintás böngészés

Kaptam levelet egy kedves blog olvasótól amiben azt (is) írja, hogy sajnos egy pár weboldalon ugyanazok a reklámok, és ez valóban igaz, de kit érdekel? Hiszen a legfontosabb az, hogy kapjunk pénzt a reklámokért? Etikus ez a gondolkodás? Igen! Ugyanis engem marhára nem érdekel mit reklámoznak, hiszen a szemünket szúrják ki ezekért az összegekért, adbux is bevezette már azt, hogy kevesebbet ad egy kattintásért mint eddig. Ezek után meg kit érdekel mit reklámoznak, csak kattintani lehessen és kész!

Nocsak >>> [update1]

2007.09.10. 01:43 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pénzkeresés pénz kattintás böngészés clixmedia

Jött három levél crash-cash-töl,

Dear Customer,
We have recived your request. Please be patient.
Best Regards.

minimális angol tudás is elég ehhez, azt írják, hogy megkapták a kérelmemet a kifizetéshez, türelmet kérnek, ami már kezdett elfogyni mint jeleztem elöző bejegyzésemben. Hiszen az első kérelem ekkor érkezett meg hozzájuk, Thursday, July 19, 2007 3:01 PM, ami ugye akárhogy is számolom, majdnem 2 hónap!

Felcsillant a remény tehát, kiváncsian várom a továbbiakat, már csak azért is mert a clixmedian kaptam egy 7 dolláros kifizetést 3 napos határídővel, persze munkanapról van szó, ami holnap lejár, najó türelmes vagyok, kedden jár le, szóval bizonyíték kell, nem igéret!

[update1] Igen, határozottan feléledt crash cash hiszen új reklámok és az eddig nem látott emailes reklám is van már, napi kattintani valóból meg több mint eddig szokott.