Pénzkeresés az Interneten

Mivel mindenhonnan az jön, hogy a neten lehet pénzt (is) keresni, így leirom ahogy megpróbáltam és mire jutottam.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedburner

Iratkozz fel a blogra emailben:

Delivered by FeedBurner

Csak úgy

2007.07.22. 00:53 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pénzkeresés pénz kattintás böngészés jambux

Elég sok weboldalt leírtam már ide, alapvetően ennyit már lehetetlen végigkattintani, én sem csinálom, ki kell választani, hogy mely oldalak azok amik szimpatikusak és melyek azok ahol sok kattintás van. Aztán ebböl össze kell állítani egy csomagot, berakni bookmarkok közé és mindig amikor van az embernek ideje, ránéz, kattint.

Jó persze az a cél, hogy minél több kattintás legyen, de ezt sajnos nem lehet előre tudni, hiszen adbux milyen jó volt, most meg napok óta nem láttam egy darab kattintani való linket sem, ezzel szemben pedig az eddig punnyadó wordlinx meg napi 15 linket "hány" ki magából. Szóval ez az amit nem lehet tudni, ezért is mondom, hogy érdemes regisztrálni több helyre és figyelni mert sosem lehet tudni. Erre az aktuális példám a Jambux, most indult és máris 8 klikkelni való van rajta.

Azért is mondom mert ahogy az elöbbiekben említettem van ahol csak pénzt lehet keresni és van ahol krediteket, pontokat is lehet szerezni ezek meg azoknak jók akiknek van valami saját weboldaluk és be szeretnék rakni a kalapba.

Általános tanács az, hogy ezekkel az oldalakkal csak kiegészítő pénzeket lehet összeszedni, érdemes csinálni egy saját email címet hozzájuk, had jöjjön oda a szemét és mindenképpen kell valami fizetési mód, ebből a legnagyobb a Paypal, ez szinte mindenhol müködik, és aztán az e-gold.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkereses.blog.hu/api/trackback/id/tr83122719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása