Pénzkeresés az Interneten

Mivel mindenhonnan az jön, hogy a neten lehet pénzt (is) keresni, így leirom ahogy megpróbáltam és mire jutottam.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedburner

Iratkozz fel a blogra emailben:

Delivered by FeedBurner

Egyéb programok

2007.06.30. 00:06 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pénzkeresés pénz kattintás adbux böngészés

Vannak persze egyéb programok is, mint ezek a kattintással pénzt keresek, például az, hogy olvassál emailt pénzért, vagy játszál valami idióta flash játékkal pénzért. Külföldi fórumokban nagyon odavannak ezekért az oldalakért. Biztos jók is, de alapvetően az a legnagyobb baj ezekkel, hogy hozzánk nem sok ajánlat jön, méghozzá azért mert Magyarország az nem igazán piacképes kereslet, persze ebben van valami hiszen az Ő pénzük, akár dollár, akár euro, mindenképpen többet ér mint a mienk.

Ez vonatkozik a levelezősre és a játékosra is, ezt az egészet azért irom, mert a minap kioktattak engem egy külföldi fórumon, hogy ezek a kattintós programok nem jók, van jobb is, aztán mondom jaja persze csak egy inboxfordollars weboldalon ha kapsz heti 2-3 levelet akkor olyan 1-2 év alatt megvan a minimum összege a kifizetésnek. Még a kattintós oldalakon sem jön minden ajánlat felénk, nem, hogy ezeken. Persze oké, egy Adbuxon be lehet állitani azt országot, hogy US, és remélni lehet, hogy nem lesz belőle probléma, nem fognak kivágni csalásért, de rizikós. Tehát maradnak a kattintós oldalak és csak kattintsunk tovább. Nemsokára adok egy helyzet értékelést.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkereses.blog.hu/api/trackback/id/tr73108774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása