Pénzkeresés az Interneten

Mivel mindenhonnan az jön, hogy a neten lehet pénzt (is) keresni, így leirom ahogy megpróbáltam és mire jutottam.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedburner

Iratkozz fel a blogra emailben:

Delivered by FeedBurner

Hasznos tanácsok klikkelőknek

2007.06.22. 02:34 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: marketing weboldal pénzkeresés paypal pénz köszönet crash kattintás adbux böngészés clix sense clixsense wordlinx hits4pay ptc linkgrand buxto bux.to referal regisztrácíó prosperous boom clixmedia inspiremarrow cash crash cash bite marketingbite

Itt van par tapasztalai uton szerzett tanacs, ja ékezet :)

  • Bux.to, Adbuxon ha netán nem jön be egy-egy weboldal, akkor mihelyst meglátod a felső számláló framet, vagyis ahol visszaszámol, nyomd meg azonnal a STOP gombot böngésződben. Elkezd azonnal számolni és az alsó oldal meg vagy lejön vagy nem.
  • Ajánlatos a Firefox, nem a flame és a Microsoft elleni harc miatt, meg... és nem is szeretnék most hit-vitát indítani, hanem azért mert ha mondjuk kapsz 11 emailt prosperousboomon, akkor a Firefox otthagyja a kurzort, és tudod hol fejezted be, ez akkor a legjobb mikor más is csinálsz közben. Mint most, ha most visszamegyek tudom, hogy hol tartottam.
  • Vannak ezek a "sokcentes" weboldalak, a prosperousboom, crash-cash és az inspiremarrow, ezeknél néha elrontják a bannert a clickes oldalon és nem lehet rákattintani, pedig soksok centet hoz. Ezt úgy oldottam meg, hogy végigkattintom az összeset csak az marad meg ahol nem látszik a kép, és behozom a weboldalnak ezt a részét újra, és amikor tölti az oldalt akkor pillanatra látszik a kép helye, és gyorsan oda klikkelek. Persze meg lehetne oldani másképp is, de ez a legegyszerübb és a leggyorsabb is.
  • Másik tippem is az elöző sokcentes oldalakhoz tartozik, terjedőben vannak a színes emailek, amikért sok centet kap az ember de átverés kicsit, mert hirtelen azthiszi az ember, hogy már ott van a weboldalon vagy, hogy popup, de nem. A levélben jól meg kell nézni hova kattint az ember és csak arra szabad ami az adott sokcentes oldalra visz tovább. Ez a link általában legalul van.
  • Bizonyos oldalaknál (ahol például Adbrite hirdetések vannak kint) jelezhet a virusírtód, főleg ha fut is :) Nem kell megijedni, terjed a hír a neten, hogy spyware lehet az Adbrite hirdetésekben. Erre meg két dolgot tudok mondani, amelyik oldalak ezt híresztelik azok mindenkit utálnak, nem irok címet, de az egyik ilyen weboldal ami nyomja, hogy Adbrite spywaret is megenged... az főoldalon utálja a Google Adsenset is mert átvágják a népet, blabla. A másik amit tudok erre mondani, hogy használom az Adbriteot és semmi gond nincs vele, ill. ez már a harmadik lesz, ha lenne ilyen hirdetés akkor azt rég levette volna Adbrite mert ez nem pálya nekik, hogy XY a rosszhírűket kelti.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkereses.blog.hu/api/trackback/id/tr64103608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása