Pénzkeresés az Interneten

Mivel mindenhonnan az jön, hogy a neten lehet pénzt (is) keresni, így leirom ahogy megpróbáltam és mire jutottam.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedburner

Iratkozz fel a blogra emailben:

Delivered by FeedBurner

Adbux, buxto, adbuddy elmélkedés

2007.06.26. 16:54 | attaboy | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pénzkeresés paypal pénz kattintás adbux böngészés buxto bux.to adbuddy

A címben jelzett oldalakon ugyebár elgondolkodtató, hogy az ember ne állítson be valami proxyt és úgy kattintson, hiszen emailcimet lehet annyit gyártani amennyit csak bír az ember, proxyból is van jó pár. Hiszen a szolgáltató ad egyet és van csomó open proxy (bár ez utóbbiak azért nem mondanám, hogy túl biztosak, főleg ha a jelszót is be kell irni rajtuk keresztül).

Ez azért elég csábító tud lenni, ha valaki ilyenre adná a fejét akkor az alábbi kettő dolgot tartsa szemelött:

  1. Paypalhoz hozzá lehet adni 8db emailcímet de ha kiderül, hogy ugyanaz van mind a 8db emailcím mögött akkor ugye mindegyik bukik az adott siteon.
  2. Valamilyen szinten azért mindhárom site szemét, mert ha csalsz az nem akkor derül ki mikor megteszed, hanem majd mikor utalásra kerül a sor, tehát megvárják amig végigkattintod a 10-20 dolláros limitig és csak aztán jelentik be, hogy csaltál. Ez valamilyen szinten zsákbamacska azért és nem is azért irom, hogy elvegyem bárkinek a kedvét a siteoktól, mert megtehetik, mikor regisztrálsz elfogadod a feltételeiket. De ez akkor is szemétség, mert ki tudja milyen indokkal gondolják úgy ők, hogy csaltál, én most böngészőt váltottam, ezért most régebbi firefoxon nézem őket, de volt úgy, hogy operával csináltam. Persze ez nem indok a kizáráshoz, de ha az lenne akkor utólag tudnám meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkereses.blog.hu/api/trackback/id/tr68106400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása